24 Februarie 2018 07:59:32
Navigare
Utilizatori conectaţi
· Vizitatori conectaţi: 1

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 1
· Cel mai nou membru: negativ
Discuţii în forum
Cele mai noi discuţii
Încă nu există discuţii în forum.
Cele mai active discuţii
Încă nu există discuţii în forum.
Cele mai noi articole
· Cuadratura cercului
Bun venit !

Lumea, aşa cum o ştim, este

descrisă de filozofi, explicată de matematicieni şi construită de ingineri;

ea ar merge perfect, dacă nu ar fi

prezentată de ziarişti, condusă de politicieni şi stăpânită de finanţişti.

Judecătorul atunci,

în cine ar trebui să se încreadă?  

Dacă din milioanele de apariţii OZN raportate de-a lungul timpului numai unul este adevărat,

atunci avem o problemă cu fizica.

ACESTA NU ESTE UN SITE DE SOCIALIZARE !

Conţinutul unor articole de pe acest site (categoriile fizică şi matematică) este destinat în mod exclusiv unor anumiţi membri şi face subiectul legislaţiei privitoare la dreptul de autor.

Articolele publicate astfel sunt destinate discuţiei pe forum, numai între membrii acceptaţi în grupurile cu aceste drepturi, discuţii care deasemeni vor fi accesibile numai acestora, existând secţiuni special destinate acestui scop.

Nu vor fi acceptate în forumuri discuţii înafara subiectului articolelor publicate sau fără conexiune cu acestea. Dacă doriţi o discuţie legată de ideile dumneavoastră, publicaţi aici un articol în jurul căruia discuţia de pe forum să aibă sens.

Vor fi disponibile în schimb, oricărui vizitator categorii de articole de interes general secţiunile de descărcări, legături pe internet sau ştiri deja publicate pe site-uri sau reviste de specialitate.

Pentru alte detalii privind participarea la discuţii şi publicarea de articole, vă rugăm consultaţi secţiunea de întrebări frecvente care cuprinde şi regulamentul de utilizare al site-ului, care este accesibil din panoul de navigare al paginii principale (stânga sus).

S-a ales această formulă pentru a evita interferenţele neplăcute cu membri neavizaţi prea scrupuloşi sau rigizi în abordările temelor expuse în articole. Aceasta pentru că articolele sunt doar schiţe ale unor idei ce ar trebui dezbătute şi nu au încă forma sau consistenţa necesare publicării lor către comunitatea ştiinţifică şi sunt mulţi ingineri, cercetători sau alţii care nefiind dispuşi să abordeze problemele dintr-o perspectivă diferită de cea deja acceptată de comunitatea ştiinţifică refuză „ab initio” astfel de discuţii.

Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Shoutbox
You must login to post a message.

No messages have been posted.
Pagină generată în 0.13 secunde - 25 interogări 26,436 vizite unice